Törlés az alkalmazásban
Jelentkezzen be, és nyissa meg az irányítópult menüjét. Válassza a Fiók törlése lehetőséget. Olvassa el a figyelmeztetést, majd erősítse meg a Végleges törlés lehetőséget. Ezzel törlődik a Firebase-fiók, a kapcsolódó RevenueCat-ügyfélrekord, a portfólióbejegyzések, az AI-használati adatok, a gyorsítótárazott tippek és az értékjavaslatok. A művelet nem vonható vissza.
Nem fér hozzá az alkalmazáshoz?
Írjon a hynek@bhive.cz címre a fiókhoz tartozó e-mail-címről. A kérés teljesítése előtt ellenőrizzük, hogy a fiók az Öné.
Előfizetés
A fiók törlése nem mondja le az Apple App Store-előfizetést. A további megújítások leállításához mondja le az előfizetést az Apple-fiókjában.