Διαγραφή από την εφαρμογή
Συνδεθείτε και ανοίξτε το μενού του πίνακα ελέγχου. Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού. Διαβάστε την προειδοποίηση και επιβεβαιώστε Οριστική διαγραφή. Με αυτή την ενέργεια διαγράφονται ο λογαριασμός Firebase, η συνδεδεμένη εγγραφή πελάτη στη RevenueCat, οι καταχωρίσεις χαρτοφυλακίου, τα δεδομένα χρήσης τεχνητής νοημοσύνης, οι αποθηκευμένες συμβουλές και οι προτάσεις αξίας. Η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Αδυναμία πρόσβασης στην εφαρμογή;
Στείλτε email στη διεύθυνση hynek@bhive.cz από τη διεύθυνση που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας. Θα επαληθεύσουμε ότι ο λογαριασμός σας ανήκει πριν επεξεργαστούμε το αίτημα.
Συνδρομές
Η διαγραφή του λογαριασμού δεν ακυρώνει συνδρομή στο Apple App Store. Ακυρώστε τη στον λογαριασμό Apple σας για να σταματήσετε τις μελλοντικές ανανεώσεις.