Usuń z aplikacji
Zaloguj się i otwórz menu na pulpicie. Wybierz opcję Usuń konto. Przeczytaj ostrzeżenie i potwierdź opcję Usuń trwale. Spowoduje to usunięcie konta Firebase, powiązanego profilu klienta w RevenueCat, wpisów portfela, danych o użyciu AI, zapisanych wskazówek i sugestii wartości. Tej operacji nie można cofnąć.
Nie masz dostępu do aplikacji?
Napisz na adres hynek@bhive.cz z adresu e-mail użytego na koncie. Przed realizacją wniosku zweryfikujemy, czy konto należy do Ciebie.
Subskrypcje
Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji w Apple App Store. Aby zatrzymać kolejne odnowienia, anuluj ją na swoim koncie Apple.