Smazání v aplikaci
Přihlaste se a otevřete nabídku na hlavní obrazovce. Zvolte Smazat účet. Přečtěte si upozornění a potvrďte možnost Smazat trvale. Tím odstraníte účet Firebase, související zákaznický záznam v RevenueCat, položky portfolia, záznamy využití AI, tipy v mezipaměti a návrhy hodnot. Akci nelze vrátit zpět.
Nemáte přístup k aplikaci?
Napište na hynek@bhive.cz z adresy použité u vašeho účtu. Před vyřízením žádosti ověříme, že vám účet patří.
Předplatné
Smazáním účtu nezrušíte předplatné v Apple App Storu. Chcete-li zastavit další obnovování, zrušte je ve svém účtu Apple.